כובשים את העולם

26/06/2019
כובשים את העולם

כובשים את העולם: תלמידי תיכון דרכא רמון בגדרה זוכים בפרסים בינלאומיים

ראש המועצה יואל גמליאל: "גאווה גדולה לראות שתלמידי גדרה מייצגים את ישראל ומובילים גם ברמה הבינלאומית"

לפני כשבוע, נתבשרו שמונה עשר תלמידים בתיכון דרכא רמון, על זכייתם בתחרות הבינלאומית לכתבי סביבה צעירים. התחרות עצמה, התקיימה בדנמרק, ובה השתתפו נציגים מלמעלה מ-40 מדינות. נציגי התיכון, זכו בארבע קטגוריות שונות ובמקום השני בעולם בכל אחת מן הקטגוריות.

בטקס שנערך בפארק אריאל שרון ביום שני האחרון, הוענקו 4 פרסים על זכייה בתחרות הבינלאומית, לתלמידי מגמת מדעי הסביבה, אותה מוביל המורה מאיר מלכה. הטקס נערך בהשתתפות מנכ"ל עמותת אקואושיין, אריק רוזנבלום, המנהלת את המיזם הבינלאומי וראש המחלקת החופית הגברת תמר טננבאום וכן, גם נציגת משרד החינוך מטעמה של הגברת חני פלג המנהלת את כל תחום הקיימות במשרד החינוך.

מנהלת בית הספר הגברת חנה כהן בירכה על ההישגים המרשימים ועל הייצוג ההולם של מדינת ישראל על ידי תלמידי תיכון רמון גדרה.
ראש המועצה יואל גמליאל: "גאווה גדולה לראות שתלמידי גדרה מייצגים את ישראל ומובילים גם ברמה הבינלאומית. יישר כח לתלמידות ולתלמידים, לצוות בית הספר ולמנהלת, חנה כהן, על ההשקעה הרבה בטיפוח יוזמה ויצירתיות בקרב ילדינו"

הזוכים והקטגוריות :
במקום שני בקטגוריה של שיתוף פעולה בינלאומי (yre) - אהרוני רעות ואדווה סלוטקין.
כתבה בנושא השלכות סביבתיות ובריאותיות של צריכת בשר אדום.

במקום השני בקטגורית כתבות (LLC) זכו עמית שני, עמית צאן, יערה גוס, חמו אלונה ועידו ווילדרוף
כתבה בנושא פסולת אורגנית: "החום זה הירוק החדש"

במקום השני בתחרות סרטוני וידיאו (LLC): עופרי שלמה, שחף אטיה, נזר יערה ופלג משה.
הסרטון  עוסק במחזור וטיפול בפסולת אלקטרונית: "מה אתה עושים עם הפסולת האלקטרונית שלכם?"

במקום השני בתחרות סרטוני וידיאו (YRE) זכו יונתן קיים, יובל דניאל, יובל נונה ופלג משה.
בסרטון העוסק בתרבות צריכה נבונה – אדם נבון = צרכן נבון.