האומנים ש"יעשו להם את הקיץ"

16/05/2019
האומנים ש"יעשו להם את הקיץ"

הקיץ בפתח ובגדרה מזמינים את בני הנוער לבחור את האומנים ש"יעשו להם את הקיץ"

טיילור ובן זיני  או סקאזי ? לונה פארק או ימית 2000 ? ברלד או צוות מנחוס ? במועצה המקומית גדרה החליטו על יוזמה מהפכנית, לשלב את בני הנוער וצעירי היישוב ולאפשר להם לקבוע מי האומנים שהם היו רוצים לראות בקיץ הקרוב וכן באיזה אתרים לבלות במהלך החופש הגדול.

הקיץ בפתח. זה הזמן להכין את בגדי הים, משקפי השמש, קרם השיזוף ובעיקר לפנות מספיק מקום לסלפי עדכני עם האומנים המפורסמים ובאתרי הבילוי של הצעירים...

במועצה המקומית גדרה החליטו , כאמור, לקחת צעד קדימה, את ההכנות לבילויי הקיץ והזמינו את בני הנוער ביישוב, לבחור בעצמם,  את האמונים ש'יעשו להם את הקיץ'.

צוות הנוער גדרה בשיתוף מועצת הנוער ופרלמנט הילדים הכינו מסמך מסודר ובו קיבצו את שמות האומנים הכי פופולאריים וידועים בקרב הצעירים, העלו אותו לאינטרנט תחת הכותרת 'סקר הקיץ הגדול' והזמינו את בני הנוער לבחור ולדרג, ובכך למעשה לקחת חלק פעיל עם יכולות השפעה לא מבוטלת, על האומנים שיגיעו לעשות שמח בקיץ הקרוב בגדרה.

"הקיץ מעבר לפינה, ואנו מזמינים אתכם - בני הנוער לבחור את האמנים והפעילויות שיעשו לכם את הקיץ! אז קדימה! אתם בוחרים, אתם משפיעים!  כל קול קובע!", נכתב ב'סקר הקיץ הגדול'.

בסקר האינטרנטי מופיעות 4 שאלות.

שאלה ראשונה: איזה אומנים הייתם רוצים שיקפיצו אתכם ?

עדן חסון, סקאזי, מאור גמליאל, פורמולה, נוי פדלון, קווין רובין, טיילור ובן זיני, אופק אדנק

שאלה 2:איזה אמני סטנד-אפ הייתם רוצים שיצחיקו אתכם בקיץ?

צוות מנחוס, גיא הוכמן, ברלד וליעוז, עופר ומאור, יוסי פנסו

שאלה 3: איזה אטרקציות הייתם רוצים לנסוע בקיץ?

לונה פארק, מימדיון, סופרלנד, ג'אמפארק, סינמה סיטי, ימית 2000, יס פלאנט

שאלה 4: איזה סדנאות וימי שיא הייתם רוצים שיהיו הקיץ?
רחצות ליליות, מסיבת בריכה, מסיבת פול-מון, ערב גיימינג, סדנת בישול, ספורט לילה