"בילויים בשישי" 5.4.19

03/04/2019
"בילויים בשישי" 5.4.19

באים לרחוב הבילויים ונהנים מאווירה אחרת

המועצה המקומית גדרה, ביוזמה חדשה ומרעננת, קוראת לתושבי המושבה ולכל המעוניין להגיע לאירוע "בילויים בשישי" ברחוב הבילויים. את האירוע יזם ראש המועצה יואל גמליאל, כחלק ממאמציו להמשיך ולמצב את הגדרה כישוב מוביל בתחומי התרבות, בילוי ופנאי.

רחוב הבילויים ההיסטורי, אשר שופץ לאחרונה בהשקעה חסרת תקדים של המועצה, בשיתוף משרד ראש הממשלה, החברה הממשלתית לתיירות, משרד התחבורה ומשרד התיירות, מכיל בתוכו שפע של היסטוריה, מקומות בילוי, קניות ופנאי. סדרת האירועים המתוכננת ברחוב, מגיעה במקביל לשיפוץ ושדרוג רחוב הרצל (כביש 40).

במהלך האירוע ייהנו המשתתפים מאווירה מוזיקלית לאורך כל הרחוב, הטבות ומבצעים מבעלי העסקים שיעניקו לכבוד ההפנינג,  פריסה של דוכנים ברחוב עצמו, סיורים היסטוריים מודרכים, אמני כובע, להטוטנים, ג'אגלרים, מנפחי בלונים וריקודי עם. כל אלו ועוד ינעימו למבקרים את זמנם. הרחוב יקושט בבלונים בכל פינה באווירת יריד. גם על נושא החניה חשבו במועצה, ובמסגרת האירוע יופעלו שאטלים לנוחות באי האירוע שיאספו ויחזירו את המעוניינים מהחניה בגן בילו ולרחוב עצמו.

יום שישי הקרוב, 05.04 לתושבי גדרה והסביבה.
שעות פעילות של היריד: 09:00-12:30.