תושבי גדרה תתחדשו

27/02/2019
תושבי גדרה תתחדשו

רמזור הרצל-הבילויים החל לפעול

בחודשים האחרונים מתבצעות עבודות ברחוב הרצל (כביש 40) בתקציב של כ-40 מליוני שקלים הכוללים סלילה לפני תחנת הדלק סד"ש אשר יאפשר פריצת דרך חדשה ובטוחה  לכיוון יישובי גדרות, רימזור והסדרי תנועה ובטיחות.

בתוך כך, ביום רביעי האחרון, 27.2.19 הרמזורים בצומת הרצל-הבילויים החלו לפעול.

מדובר ברמזורים להסדרת התנועה הן לכלי הרכב והן לחצייה בטוחה להולכי הרגל המאפשרים יציאה וכניסה לכיוון דרום וצפון.

ביום הפעלת הרמזורים יצא ראש המועצה יואל גמליאל לסיור ברחוב הרצל (כביש 40) לראות ולנסות את הסדרי הבטיחות והרמזורים בצומת הרצל-הבילויים ואמר: "מרגש מאוד לראות את התוצאות. לאחר מאמצים רבים בהם התרענו על חשיבות השינויים בהסדרי התנועה למען הבטיחות בכביש זה הצלחנו להביא את התקציבים הנדרשים ולבצע את הסדרי הבטיחות והתנועה.

תודה לכל השותפים לפרוייקט חשוב זה ובפרט למשרד התחבורה על המענה ליישום פרוייקט חשוב ומציל חיים זה" עוד הוסיף ראש המועצה "אנא חצו ונהגו בזהירות"

כאמור, לאחרונה אף פורסמו הסדרי תנועה חדשים שיתקיימו בהמשך בעקבות השינויים בצומת הרצל-הבילויים כמפורט בקישור זה