גאווה גדולה

גאווה גדולה
גאווה גדולה לבית ספר היסודי רימונים מגדרה

התלמיד בן לין העפיל לשלב הגמר בתחרות  "הנואם הצעיר" של רוטרי ישראל

התלמיד בן לין מבית הספר היסודי רימונים בגדרה הגיע למקום הראשון בתחרות האזורית והעפיל לשלב הגמר בתחרות הארצית שתתקיים בשבוע הבא בהרצליה

התלמיד בן לין מבית ספר היסודי רימונים בגדרה זכה במקום הראשון בתחרות האזורית "הנואם הצעיר ברוטרי".  התחרות התקיימה אתמול (ראשון 24.2) בעיר רחובות והעפיל לשלב הגמר בתחרות הארצית שתתקיים ביום שישי 08/03/19 בהרצליה.

הנואם הצעיר, זוהי תחרות המקדמת תרבות, עידוד וחינוך לשיח, קבלת האחר והשונה. ותלמידים רבים במושבה לוקחים בה חלק בשנים האחרונות. מועדון רוטרי הבילויים בגדרה בהובלת שמעון דהן הוא המועדון היחיד באזור שהגיש לתחרות תלמידים בכל הקטגוריות, בתי הספר היסודיים, חטיבות הביניים והתיכונים. הן בשפה העברית והן בשפה האנגלית.

התחרות שהתקיימה אתמול הייתה חגיגית מאוד וכל התלמידים התרגשו מאוד. ניתן היה לראות את האולם מלא עד אפס מקום ואת התלמידים שתפסו מקומות גם בגרם המדרגות. האווירה במקום הייתה חמימה דבר אשר סייע מאוד למתמודדים.

ראש המועצה יואל גמליאל: "הוכח שההשקעה של כל העוסקים במלאכת הקודש של חינוך דור העתיד לשיח, לאהבת האחר והשונה, לסובלנות וכבוד הדדי נושאת פרי. ברכות לבן לין מבית ספר רימונים על המעמד המכובד, יישר כח לכל התלמידות והתלמידים שהשתתפו בתחרות ערכית זו ותודות לכל השותפים לפרוייקט חשוב זה – לרוטרי הבילויים, למנהלת אגף החינוך ולצוותי בתי הספר".