גאווה למושבה

גאווה גדולה לבית ספר התיכון דרכא בגין מגדרה

שנה שנייה ברציפות בגמר

"הנואם הצעיר" של רוטרי ישראל

התלמידה קורן הראל ממגמת דיפלומטיה הגיעה למקום הראשון והתלמיד חודינייטוב נתן הגיע למקום השני והמכובד בתחרות הארצית הנואם הצעיר באנגלית.

שלושה תלמידי בית ספר תיכון דרכא רבין העפילו לגמר "הנואם הצעיר" באנגלית ברוטרי ישראל. זוהי תחרות המקדמת תרבות, עידוד וחינוך לשיח, קבלת האחר והשונה. בשלב הגמר אליו הגיעו התלמידים הציגו נאומים מבריקים  והביאו לבית ספרם ולגדרה כבוד רב.

קורן הראל, תלמידת מגמת דיפלומטיה בתיכון דרכא בגין זכתה במקום הראשון הארצי באנגלית בזכות הופעה מרשימה במיוחד ונאום מבריק. חודינייטוב נתן, גם הוא תלמיד מגמת דיפלומטיה בתיכון דרכא בגין, זכה במקום השני באנגלית .ורועי סהר שנתן נאום בעברית ונתן הופעה מרשימה נתן כבוד לבית סיפרו, תיכון דרכא בגין ולגדרה. זו השנה השניה ברציפות שתלמידי דרכא בגין במגמת דיפלומטיה זוכים בתחרות זו באנגלית.

ענת קוך, מנהלת אגף החינוך: "תודה והערכה למורים, להורים, למחנכים וכל צוות הנהגת היישוב אשר רואה עין בעין את הערך בתהליך החשוב של הכשרת דור העתיד. ואחרונים חביבים לתלמידים היקרים שלקחו חלק בתחרות והביאו כבוד עצום לגדרה. יישר כוח!"

ראש המועצה יואל גמליאל: "כל המשתתפים הציגו יכולות גבוהות מאוד וייצגו את גדרה בכבוד. ברכות לזוכים בתחרות הארצית, הבאתם גאווה רבה לבית ספרכם, תיכון דרכא בגין ולמושבה כולה. כל הכבוד לכל המשתתפים בתחרות הארצית, כל אחת ואחד מכם הציג כישורים יוצאי דופן ואני בטוח שעוד נשמע עליכם בעתיד. לנואמים הצעירים שבקרוב גם יציגו בתחרות אשכולית וארצית, אני מאחל לכם הצלחה רבה" עוד הוסיף ראש המועצה "תודות לרוטרי הבילויים גדרה, לצוותי בתי הספר וכמובן, לכל התלמידות והתלמידים היקרים שהיו שותפים לפרוייקט "הנואם הצעיר."

התחרויות הבאות של "הנואם הצעיר" יתקיימו:

יום ראשון, 24/02/19 תחרות אשכולית ברחובות ובה ייצגו את גדרה שלושה תלמידים מבתי הספר היסודיים .

יום שישי 01/03/19 תחרות הגמר הארצי לחטיבות הביניים שיתקיים בגבעתיים ובה ייצג את גדרה התלמיד ממתיכון דרכא  בגין יובל סוצ"י.