ט"ו בשבט

24/01/2019
ט"ו בשבט

תלמידי "גוונים" חוגגים יום הולדת לאילן במשכן הכנסת

במסגרת הפעילויות החינוכיות בתרבות ישראל, ביקרו תלמידי שכבת ו' מבית ספר "גוונים" בניהול של יעל קסלסי במשכן הכנסת המשמש כבית העם המאגד בתוכו את החברה הישראלית על מגוון מאפייניה ודעותיה.

במהלך הביקור שהתקיים ביום ט"ו בשבט, היום בו חל יום הולדתה ה- 70 של כנסת ישראל, תלמידי ביה"ס "גוונים" חוו חוויה חינוכית מעשירה והשתתפו במגוון אירועים ופעילויות בזיקה לחג.

מנהלת ביה"ס הגב' יעל קסלסי ציינה כי הסיור במשכן הכנסת דווקא ביום זה הינו מאוד משמעותי שכן משלב הוא תכנים מתרבות העם היהודי בסימן אהבת המולדת לצד הדגשת חשיבותו של בית העם המעודד לרב תרבותיות בדגש על שמירת מסורת וציון החג בפעילויות חינוכיות מהנות ומשמעותיות. התרגשות רבה ליוותה סיור זה בקרב תלמידי השכבה אשר הביעו הנאה רבה מסיור למידה חוויתי. רכזת הטיולים חופית ליטבק ומחנכות הכיתות גלית, אלה, עירית ולאה חיזקו ידי העושים במלאכה וציינו כי הייתה זו חוויה לימודית שונה ומעוררת השראה.