שירות הסעות לעיר הבה"דים

24/01/2019
שירות הסעות לעיר הבה"דים

שירות הסעות מגדרה לעיר הבה"דים

הסעות מגדרה לעיר הבה"דים יתקיימו בכל יום ראשון בשעות 7:30 ו- 8:00 מהרחבה בצומת הרחובות מנחם בגין- בן גוריון (מול הסופר פארם)

הסעות מעיר הבה"דים לגדרה יתקיימו בכל יום חמישי בשעות 13:30 ו- 15:00.

נסיעה טובה ובטוחה

בשורה לחיילי גדרה

החל מיום ראשון, 27.1.19,  יפעלו הסעות לנוחיות חיילים מגדרה לעיר הבה"דים. המועצה המקומית גדרה ובראשה, ראש המועצה יואל גמליאל, פועלת רבות להכנת בנות ובני הנוער לקראת הגיוס לצה"ל המהווה חלק חשוב והמשכי לחינוך היישובי מהגיל הרך ועד לבגרות. בתוך כך, גדרה התבשרה על אחוזי הגיוס הגבוהים והיא אף בצמרת המועצות המקומיות הגדולות באחוזי הגיוס לצה"ל.

לאחרונה, ראש המועצה יואל גמליאל יחד עם חברי סיעתו, דני דורון, אסף דרבה וענת טל פעלו על מנת להקל את נסיעות חיילות וחיילי צה"ל תושבי גדרה לעיר הבה"דים. מדובר בשיתוף פעולה של המועצה המקומית גדרה יחד עם משרד הבטחון ומשרד התחבורה אשר יתן מענה לחיילות וחיילים להסעה מסודרת ובטוחה לעיר הבה"דים.

שירות זה ינתן בכל יום ראשון בשעות הבוקר ויכלול שתי הסעות. הסעה אחת תצא בשעה 7:30 בבוקר והסעה שנייה תצא בשעה 8:00 בבוקר. המעוניינים בשירות זה מוזמנים להגיע עד שעות אלו לרחבת החניה בפינת רחובות מנחם בגין- בן גוריון (הרחבה מול הסופרפארם). שם ימתינו האוטובוסים ויצאו בשעות האמורות. השירות יחל לפעול ביום ראשון, 27 בינואר 2019. כמו כן, יתקיים שירות הסעות מעיר הבה"דים לגדרה בכל יום חמישי בשעות 13:30 ו- 15:00.

ראש המועצה יואל גמליאל: "אני שמח לבשר כי לאחר מו"מ של חברת המועצה ענת טל, עם משרד הבטחון ומשרד התחבורה, יחל לפעול מיום ראשון הקרוב שירות הסעות זה. אנחנו פועלים רבות למען ילדינו החל מהגיל הרך וממשיכים ללוות אותם גם בבגרות כאשר תמיד בטיחותם ושלומם מונחים לנגד עינינו. אני שמח שמצאנו פתרון הולם לאפשר להם נסיעה בטוחה ונגישה ממקום מגוריהם ועד לבסיסם." עוד הוסיף ראש המועצה: "תודה לחבריי לסיעה אשר פעלו רבות כדי לאפשר הסעות אלו שיקלו את דרכם של חיילינו."