מוכנים בחירום

מוכנים בחירום
הכל בסע"ר: נערכים בשגרה מוכנים בחירום

מועצת גדרה מכשירה מתנדבים לשעת חירום

המועצה המקומית גדרה פתחה בימים אלה את ההרשמה בפני התושבים להצטרף לתוכנית סיוע בשיתוף פיקוד העורף עבור מענה בשעת חירום.

פרוייקט סע"ר, סיוע עצמי ראשוני, בהובלתו של קב"ט המועצה, ציון בר אשר, הינו פרוייקט אשר מכשיר את המשתתפים להציל חיים ולתת מענה ראשוני בשעת חירום. יחידה זו אשר תתבסס כולה על מתנדבים ועבודה התנדבותית תסייע למועצה במצבי חירום.

ההכשרה שתינתן במסגרת הפרוייקט תאפשר מענה ראשוני בשעת חירום בחילוץ והצלה במקרה של הרס מבנים בעקבות רעידות אדמה, ירי טילים ואפילו מפיצוץ גז ביתי. את הפרוייקט מטעם פיקוד העורף ילווה קב"ט המועצה, ציון בר אשר.

ההכשרה הינה ללא עלות ועתידה להתקיים בתאריכים 24.1, 27-28.1 בין השעות 16:00-21:00 במרכז ההפעלה היישובי בגדרה יחד עם נציגי פיקוד העורף וכחלק מהיערכות המועצה לשעת חירום.

ציון בר אשר, קב"ט המועצה: "אנו קוראים לכם, תושבות ותושבים יקרים, להצטרף למערך המתנדבים לשעת חירום ולקבל הכשרה למתן מענה ראשוני מציל חיים"

המעוניינים מוזמנים לפנות לבר-אשר בטלפון 050-6499224