פורום החינוך היישובי

28/11/2018
פורום החינוך היישובי

פורום החינוך היישובי התכנס בשבוע הקודם

ראש המועצה, יואל גמליאל: "גדרה היא מהיישובים המובילים בחינוך בארץ"

בשבוע הקודם התכנסו מובילי החינוך בגדרה, נציגות מפקחי משרד החינוך, נציגות "דרכא", צוות החינוך של המועצה המקומית גדרה, יו"ר הסתדרות המורים, מנהלות בתי הספר היסודיים והתיכוניים, נציגות הגננות יחד עם ראש המועצה יואל גמליאל וצוות המועצה.

בכנס נשאו דברים ודנו אודות העשייה החינוכית, כחלק מכך, ציינו המשתתפים את העשייה הברוכה בגדרה לטובת החינוך אשר בבסיס תפיסתה, ניתן מענה לכל קשת התלמידים במושבה כולל דאגה מיוחדת לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים ומתן פתרונות לקידום כל תלמידה ותלמיד לכדי מצוינות והצלחה.

"אנו מובילי החינוך רואים בך שותף מלא לקידום החינוך בכל מסגרות הגיל, ההישגים הרבים להם זכתה גדרה הם בזכות תמיכתך בכל אנשי החינוך ביישוב, מתן עדיפות ומשאבים מתאימים כדי שאנו נוכל לעשות עבודתנו נאמנה" כך ציינו המשתתפים במהלך הפורום בפנייתם לראש המועצה יואל גמליאל.

לאחרונה גדרה התבשרה על אחוזי הזכאות הגבוהים לבגרות בשיעור של 96.4% כאשר שני תיכונים – "דרכא רמון" ו"דרכא נתיבי נועם", הציגו תוצאות של 100% זכאות לבגרות לשנת תשע"ז. זאת, בנוסף למקום ה-13 שגדרה הגיעה אליו בשיעור בוגרי 5 יחידות לימוד במתמטיקה ברמה הארצית ולכך שגדרה יישוב מדגים חינוך שזכה בפרס החינוך הארצי.

ראש המועצה, יואל גמליאל: "גדרה היא מהיישובים המובילים בחינוך בארץ. במהלך השנים האחרונות, התקיימה מגמה ברורה של איכות והישגי החינוך בהיבטים שונים וכל זאת, כתוצאה מבניית תכנית אב מפורטת, גיוס תקציבים, הקמת מוסדות חינוך, מתן מענה לכל ילדה וילד החל מהגיל הרך ועד הבגרות וכמובן, שיתוף הפעולה המלא בין כל שותפי החינוך. אני מודה לכל השותפים לעשייה החינוכית המצויינת בגדרה. נמשיך בעשייה החינוכית בשותפות ובמסירות לטובת עתיד ילדינו וטובתה של המושבה"