תחרות הנואם הצעיר 2019

תחרות הנואם הצעיר 2019

תחרות הנואם הצעיר 2019 יצאה לדרך

מחפשים את "הנואם הצעיר" הבא של גדרה

תחרות "הנואם הצעיר" בגדרה יצאה לדרך, אז מי זה יהיה הפעם?

תחרות "הנואם הצעיר", אותה מוביל ומקדם מועדון רוטרי הבילויים גדרה, יצאה לדרך זו השנה השביעית בשיתוף מנהלת מחלקת החינוך במועצה, הגב' ענת קוך, ומנהלות ביה"ס היסודיים והתיכוניים.

השנה גדרה הופכת למעצמה כאשר כל בתי הספר בכל קבוצות הגיל משתתפים בתחרות. על קו הזינוק יעמדו השנה 70 תלמידים המתחילים את המסלול אותו מוביל חבר המועדון שמעון דהן, כמו כן חברי המועדון בראשות הנשיאה גילה נזירי מסייעים בארגון התחרות היישובית.

בשנים האחרונות הפכה התחרות למרכיב חשוב באורח החיים התרבותי של בתי הספר. כל בית ספר מינה מורה מלווה למתמודדים בהכנותיהם לתחרות. לדברי הנשיאה גב' נזירי: "כך זוכים כל התלמידים ללמוד על תרבות הנאום".

ראש המועצה יואל גמליאל: "אני מודה לרוטרי הבילויים גדרה על היוזמה המבורכת המתקיימת זו השנה השביעית ברציפות בגדרה. יוזמה המאתגרת תלמידות ותלמידים ופותחת להם הזדמנות ללמוד את תורת הנאומים ולעמוד מול קהל. תודה למחלקת החינוך השותפה לתהליך, לצוותי בתי הספר על שיתוף הפעולה וכמובן, לתלמידות ולתלמידים המשתתפים ביוזמה, כל הכבוד!"