שירות לתושב

06/11/2018
שירות לתושב

חדש בגדרה: שירות "חשבונית במייל" באמצעות פלטפורמת MAST

המועצה המקומית גדרה מציעה לתושבים שירות חדש: שליחת חשבונית במייל באמצעות פלטפורמת MAST.  השירות מאפשר שליחת קבלה מיידית אל המייל מבלי לחכות להגעת השובר בדואר ובנוסף אפשרות לצפייה בכל השוברים באזור האישי באתר או באפליקציית MAST.

מדובר בשירות שיקל על התושבים המשלמים את חשבון הארנונה באמצעות האשראי ויהפוך את התהליך לנוח יותר, מהיר יותר וחסכוני יותר בניירת שלום השוברים מתבצע באופן מיידי באזור האישי המאובטח כי הזמן שלכם יקר יותר

אפליקציית  MASTהינה פלטפורמה לשירותים דיגיטליים המותאמת במיוחד לצרכי הרשויות, עיריות ותאגידי מים. אפליקציה זו מאפשרת לתושבים להתנהל מול הרשות באמצעות המחשב או הטלפון מרחוק ולקבל שירות בנושאי גבייה וארנונה. בין השירותים הנוספים המתאפשרים באמצעות האפליקציה: הגשת בקשות להנחה בארנונה, הגשת בקשה לאישור העדר חובות, קבלת שוברים שונים במייל או באפליקציה, תשלומים כולל תשלומי דוחות ופיקוח. בנוסף, האפליקציה החדשה מאפשרת לתושבים לבצע מעקב לגבי סטטוס הטיפול בבקשותיהם.

ניתן להשתמש ב-MAST! דרך המחשב בכתובת – https://www.mast.co.il או באמצעות הורדת האפליקציה למכשיר הסלולארי בחנויות המקוונות. כמו כן, קיימת עמדה במשרדי הגבייה במועצה המקומית גדרה.