"תרבוטף" – מיטב התיאטראות

04/10/2018
"תרבוטף" –  מיטב התיאטראות
"תרבוטף" –  מיטב התיאטראות וההצגות לילדים בגילאי 7-8 במרכז "אופק" בגדרה

המועצה המקומית גדרה מקדמת תרבות וממשיכה לקיים גם השנה את "תרבוטף" תכנית איכותית המשלבת את מיטב התיאטראות וההצגות במרכז "אופק" במושבה.

תכנית "תרבוטף" היא תכנית הנפרשת לאורך השנה המיועדת לילדים בגילאי 4-8 וכוללת השנה שש הצגות מובילות: "מרק כפתורים" של תאטרון אורנה פורת, "בלב הים הגדול" של התיאטרון הארצי לילדים ונוער, "דוט והקנגרו" של תיאטרון לילדים ונוער באר-שבע, "לא סתם סיפור" של תיאטרון מדיטק, "הקוסם מארץ עוץ" של תיאטרון השעה הישראלי ו"מחסן השטוזים" של תיאטרון אורנה פורת.

הצגה ראשונה, ההצגה המקסימה "מרק הכפתורים", מתאטרון אורנה פורת. הצגה מרגשת, משעשעת ומאתגרת, לילדים בגילאי 4-7, המדברת על הכח שבשיתוף הפעולה, על אחוות הקהילה ועל ההבנה שאם כל אחד יתרום את חלקו הקטן, יחד אפשר לעשות דברים גדולים. ההצגה תתקיים ביום ראשון, 7.10.18 בשעה 17:30 במרכז אופק.

ניתן לרכוש מנוי בסך 330 ₪ (ילד +הורה) או מחיר כרטיס בודד של 65 ₪ (ילד+הורה). ההצגות יתקיימו בימי ראשון בשעה 17:30, אולם מיכל, מרכז אופק.

לפרטים והרשמה בטלפון 08-8594555