פתיחת שנה"ל

06/09/2018
פתיחת שנה"ל

שנת הלימודים תשע"ט נפתחה כסדרה בכל מוסדות החינוך של המועצה המקומית גדרה

באווירה חגיגית, שלל חיוכים והרבה התרגשות ושמחה, נפתחה היום שנת הלימודים לכ-11,000 ילדים במושבה. בבתי הספר ובגני הילדים התחילו את השנה כ -7,549 תלמידים ותלמידות , מתוכם 1,430 בגני הילדים, 3,227 בבתי הספר היסודיים ו- 2,892 בבתי הספר התיכונים אשר הגיעו היום נרגשים ושמחים.

במהלך חופשת הקיץ ולטובת פתיחת שנת הלימודים כסדרה, השקיעה המועצה בפעילויות תחזוקה, שיפוץ ובטיחות במוסדות החינוך. החצרות בגני הילדים שופצו ושודרגו , נבדקו מתקני המשחקים, נוספו כיתות שמע, הונגשו מבנים, שופצו נצבעו ושודרגו כיתות ושירותים ועוד.

כבכל שנה, התקיים בפתיחת השנה סיור של המועצה המקומית במסגרתו גזרו את הסרט בפתיחתו של הגן החדש "גן הדס" . לאחר מכן סיירו בבתי הספר ברחבי המושבה - רימונים, רעות, הבילויים, פינס, קשת, גוונים, שלהבות חב"ד, אוהל שלום, נתיבי נועם, דרכא בגין ודרכא רמון, ובירכו את הצוות והתלמידים בברכת שנת לימודים פורייה, מוצלחת ומעצימה.

מהמועצה נמסר: "אנו פותחים בהתרגשות  שנת לימודים חדשה ומאחלים שתהיה לכולנו שנה טובה, שנה של צמיחה, והצלחה. אנו מודים לצוותי המועצה, מנהלי בתי הספר וצוותי ההוראה והמינהלה על ההיערכות היסודית והעבודה הרבה שהושקעה שנכרו בכל מוסדות החינוך. בהצלחה!".