אתר לשעת חירום בגדרה

אתר לשעת חירום בגדרה

הושק אתר לשעת חירום בגדרה

המועצה המקומית גדרה השיקה השבוע אתר אינטרנט משולב עם פיקוד העורף

המועצה המקומית גדרה נערכת לשעת חירום באופן שוטף במהלך השנה הכוללת  תרגול צוותי המועצה המקומית גדרה יחד עם גופי הביטחון, הכנת המידע הדרוש לשם התמודדות מיטבית בשעת הצורך, גיוס מתנדבים לשעת הצורך ועוד פעולות נדרשות ויזומות.

השבוע התקיימה הדרכה מקיפה למנהלת מכלול מידע לציבור מאיה גנון ולליאת חתוכה לצורך הטמעת אתר אינטרנט רשותי חדש ומתקדם לטובת תושבי גדרה בשעת חירום. בהמשך לכך, המועצה המקומית גדרה שמחה לבשר על השקת אתר אינטרנט המשותף לפיקוד העורף ולמועצה המשמש ככלי חיוני להעברת מידע באופן רציף בשעת חירום. מטרותיו של האתר הינן לעדכן הנחיות התגוננות על בסיס יומיומי ולרכז את כל ההודעות הניתנות על ידי פיקוד העורף יחד עם מידע ממוקד לגדרה כמו נקודות חלוקת מים, מקלטים ציבוריים וכדומה. האתר ימשיך להתעדכן בשבועות הקרובים.

כתובתו http://www.oref.org.il/Rashuyot/gedera/Homepage/he, ניתן להכנס לאתר גם דרך אתר המועצה www.gedera.muni.il בקישור בחלק העליון באתר.

יש לציין כי לאחרונה אף הוכנסה מערכת מחשוב חדשה בהשקעה של עשרות אלפי ₪, אשר תשמש את מנהלי המכלולים במרכז ההפעלה במועצה ותייעל תהליכים בעת שעת חירום.

להזכירכם, אזור ההתרעה של גדרה הוא "דרום השפלה 268" וזמן הכניסה למרחב המוגן הוא דקה.

תודות לראש מכלול מידע לציבור מאיה גנון ולליאת חתוכה, לקב"ט המועצה, ציון בר אשר, לפיקוד העורף ולכל העוסקים במלאכה.