הספריה ממשיכה להתרחב

הספריה ממשיכה להתרחב
הספריה במושבה ממשיכה להתרחב ולצמוח
היום תוכלו לשאול ספרים גם מרחוק

הספריה במושבה מציעה אוסף ספרים מגוון, גדול ועדכני הכולל את רבי המכר המוכרים ביותר ובשנה האחרונה, אף התחדשה והתרחבה בתחומים נוספים והפכה לבית שהוא לא רק לספרים אלא בית לתרבות, העשרה ולמידה לכל קצוות הגילאים. זאת, במקביל לביצוע עבודות נגישות שהתקיימו לאחרונה למבנה שיהיה זמין ונגיש לכולם.

בהמשך לכך, הספריה מתחדשת גם בתחום הדיגיטל ומאפשרת למנויי הספרייה ליהנות ממגוון אפשרויות להשאלת ספרים. כך למשל, ניתן לשאול ספרים דיגיטליים דרך יישומון "עברית" באמצעות קופונים וכן, לשאול ספרי שמע של חברת ICAST באמצעותם.

כמו כן, לספריה יישומון ISMARTLIB, יישומון פשוט, נוח ויעיל המאפשר לחפש ולהזמין ספרים, וכן, לקבל מידע על השאלות והזמנות בכרטיס המנוי.
מהמועצה המקומית גדרה נמסר: "תודה למנהלת הספריה, ליאת חתוכה ולצוות הספריה  על שילוב מגוון יוזמות מבורכות בספריה החל מפעילויות עם בתי הספר, אירועים ופעילויות לילדים ולמבוגרים בשעות אחר הצהריים, שילוב תערוכות ועד אמצעים מגוונים המאפשרים לשאול ספרים בדרכים פשוטות ונוחות לעידוד הקריאה במושבה."