שיפוץ והנגשת אולם כצנלסון

09/07/2018

למען כלל הספורטאים הצעירים במושבה

שיפוץ והנגשת אולם כצנלסון ע"ש שוש מייזל בתקופת החופש

המועצה המקומית גדרה החלה בתחילת החופש בגדול את שיפוצי הקיץ במוסדות חינוך וציבור במושבה. בתוך כך, המועצה המקומית גדרה החלה שיפוץ גם באולם הספורט בכצנלסון ע"ש שוש מייזל תוך ראיית החשיבות להעניק לספורטאים הצעירים בית משופץ ומונגש, בו יוכלו להתאמן בהנאה ובבטחה בטווח הארוך.

לצורך כך, החלו כאמור, בתחילת החופש בעבודות השיפוץ וזאת, כדי לא לפגוע בפעילות השוטפת הנערכת על ידי הספורטאים הצעירים במושבה במהלך שנת הלימודים, וכדי להמנע מפגיעה בפעילות בשנת הלימודים הקרובה, כך שכל ילדי המושבה יוכלו ליהנות ולהתאמן באולם ללא הפרעה.

שיפוצי הקיץ באולם כוללים עבודות הנגשה -  בנית רמפה כניסה קידמית , בנית רמפה כניסה אחורית, תיקון ובנית שירותים נגישים, בנית מעקות בטריבונה לקהל ומערכת שמע לליקוי שמיעה, עבודות שיפוץ הפרקט באולם הגדול, צביעת האולם הגדול והחדרים הנוספים ושיפוץ האולם.

כל זאת, על מנת לאפשר את פתיחת פעילות שנת הלימודים הקרובה במועד שתאפשר שנה מוצלחת, מונגשת, בטוחה ומהנה.