שירות מתקדם לתושבי גדרה

שירות מתקדם לתושבי גדרה

המועצה המקומית גדרה מציגה שירות נוסף ומתקדם לתושבי גדרה  אפליקציית  MAST!ֱֱֱ

אפליקציה חדשה לשיפור השירות לתושב המאפשרת גישה לשירותים שונים מרחוק

במסגרת שיפור השירות הניתן לתושבים, המועצה המקומית גדרה מציגה את אפליקציית MAST! (Multi Application System), פלטפורמה לשירותים דיגיטליים המותאמת במיוחד לצרכי הרשויות, עיריות ותאגידי מים.

אפליקצייה זו מאפשרת לתושבים להתנהל מול הרשות באמצעות המחשב או הטלפון מרחוק ולקבל שירות בנושאי גבייה וארנונה. בין השירותים המתאפשרים באמצעות האפליקציה: הגשת בקשות להנחה בארנונה, הגשת בקשה לאישור העדר חובות, קבלת שוברים שונים במייל או באפליקציה, תשלומים כולל תשלומי דוחות ופיקוח. בנוסף, האפליקציה החדשה מאפשרת לתושבים לבצע מעקב לגבי סטטוס הטיפול בבקשותיהם.

האפליקציה מונגשת לכלל האוכלוסיות באופן מלא ועומדת בתקן המחמיר PCI ובין היתר מאפשרת קבלת קוד קולי לכניסה לאתר. בנוסף, היא מאובטחת באופן מלא לצורך שמירת פרטיותם של המשתמשים ואף קיבלה אישור כשרות לאוכלוסייה הדתית מטעם הגורמים המוסמכים לכך.

ניתן להשתמש ב-MAST!   דרך המחשב בכתובת - https://www.mast.co.il או באמצעות הורדת האפליקציה למכשיר הסלולארי בחנויות המקוונות. כמו כן, קיימת עמדה במשרדי הגבייה במועצה המקומית גדרה.