סיום קורס טכנאים ורשתות תקשורת

27/06/2018
סיום קורס טכנאים ורשתות תקשורת

עם הפנים לעתיד: ילדי גדרה מעמיקים בלימודי הטכנולוגיה במרכז אופק

השבוע ציינו תלמידי מסלול הסייבר ביחידה הטכנולוגית של מרכז אופק סיום שנה בטקס הענקת תעודות בנוכחות הוריהם, ובמעמד בכירים מהמועצה המקומית וממרכז אופק.

מדובר בפרויקט ייחודי בהובלת יסמין קירשן, מובילת "אופקטק" ומנהלת מח' אזרחים בוגרים במרכז אופק במסגרתו לומדים בני נוער וילדים מכיתות ד'-ט' קורס סייבר במשך תקופה של 3 שנים.

במסלול הסייבר לומדים  טכנאות מחשבים, רשתות וסייבר. השנה התקיימו שני מחזורים בהם מחזור א' סיים שנת לימודי רשתות ומחזור ב' סיים שנה א' בלימודי טכנאי מחשבים.

מהמועצה המקומית גדרה נמסר: "העתיד נמצא בטכנולוגיה והתלמידים המוכשרים משקיעים רבות בלימודי הקורס, יישר כח על מאמציהם".