קורס ליצנות רפואית לנוער

14/02/2018
קורס ליצנות רפואית לנוער

משתתפי קורס ליצנות רפואית לנוער יצאו לשמח את דיירי "נווה אורנים"

בני נוער מגדרה הנמצאים בקורס ליצנים רפואיים וכבר יצאו למשימתם הראשונה: לשמח את דיירי המרכז הגריאטרי "נווה אורנים". הם זכו לשבחים על הופעתם אחרי ששימחו את הדיירים במשך שעה שלמה.

קורס הליצנות הרפואית בהדרכת מתי סידס, ליצן רפואי ומנחה יוגה צחוק, החל לפני מספר שבועות. במהלכו עברו בני הנוער המשתתפים בו הכשרה במגוון תחומים – עמידה מול קהל, משחקי תאטרון, קוסמות, ג'אגלינג, פיסול בלונים, אימפרוביזציה, התמודדות במצבי לחץ ועוד.

השבוע התקיימה יוזמה מיוחדת ומרגשת במסגרת קורס הליצנות הרפואית – בני הנוער המשתתפים  בקורס, הלכו למרכז הגריאטרי נווה אורנים לשמח את הדיירים. יוזמה זו שימחה מאוד את הדיירים שנהנו מהליצנים הצעירים שהגיעו אליהם.

הקורס הינו ביוזמת ובשיתוף פעולה בין גלית דניאל, מנהלת תוכניות מניעה ברשות ובין מחלקת הנוער גדרה בניהולה של חגית אמסלם. זה גם המקום להודות לשמוליק איליה המלווה את הקורס והיה שותף לחוויה.