תעודת הוקרה ותודה

07/02/2018
תעודת הוקרה ותודה

תעודת הוקרה ותודה למפקח מינהל חברה ונוער ממשרד החינוך על שנים רבות שהיה שותף להצלחה בחינוך בגדרה

בשבוע הקודם התקיים בלשכת ראש המועצה מפגש מרגש עם מפקח מינהל חברה ונוער ממשרד החינוך, זכי כבתי שהיה שותף בשנים האחרונות לקידום החינוך במושבה לרגל פרישה מתפקידו.

במפגש הפרידה השתתפו מנהלת אגף החינוך, ענת קוך, מנהלת מרכז אופק, ליאת והב בן-גל, מנהלת מחלקת נוער, חגית אמסלם בן-לולו ומנהלת תכניות מניעה ביישוב, גלית דניאל, מנהלת תיכון רמון חנה כהן, מנהלת מחלקת הספורט, אורלי כהן, רכז הנוער היישובי שמוליק איליה ורכז הנוער מורן דהרי.

במפגש העניק ראש המועצה תעודת הוקרה לכבתי על עבודתו המסורה רבת השנים כמפקח מינהל חברה ונוער במשרד החינוך. על שפעתו ומעורבותו בכל שלב בעשייה החינוכית תוך שיתוף פעולה עם הרשות אשר הביאו להצלחות רבות בתחום והובילו בין היתר את גדרה, לקבלת פרס החינוך הארצי.

המשתתפים הודו לכבתי על עבודה משותפת מצויינת לאורך השנים שהביאה להצלחות רבות לכולם.